Leveransinformation

Vi på Ola Nesje AB gör alltid vårt bästa för att ni skall få era varor så fort som möjligt.

Beställningar vardagar innan klockan 12:00 skickas i regel samma dag.

Sändningar transporteras normalt av PostNord till närmsta ombud och finns där för avhämtning i 7 dagar innan de går i retur. Är det mindre sändningar skickar vi det med PostNord Varubrev Klass 1. För Varubrev gäller: Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd. Det är inte alla gånger vi kan skicka enligt de leveransval ni som kund gjort i checkouten, det kan beror på att fraktvillkoren är överskridna. Exempelvis att paketet är för tungt för eller långt för hemleverans. Vi gör dock alltid vårt bästa för att leverera enligt era önskemål.

Normal leveranstid i Sverige är 1 - 3 dagar och 3 - 10 dagar för övriga EU.

Lokala avvikelse kan förekomma vilket medför längre leveranstider. Undrar ni över er leverans eller eventuell leveranstid så kontakta oss gärna.

Ni kan också välja att hämta varorna på vårt lager i Lysekil kostnadsfritt. Öppettider för lagret är 07:30 – 16:00 måndag till fredag. Vi skickar ett mail till när er order är redo för upphämtning.

Fraktkostnad 39 SEK inom Sverige och 110 SEK i övriga EU.

Fraktfritt vid ordervärde över 500 SEK inklusive moms i Sverige och EU.

För paket som ej hämtas ut debiteras för närvarande en avgift på 250 kr inklusive moms. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt motta det i retur.

Tider för godsmottagning är 08:00 – 13:00 och 14:00 – 16:00.